Anmeldelse av Fusion Taste, Lillestrøm

Anmeldelse av Fusion Taste, Lillestrøm

Fusion Taste, som ligger i Tærudgata 11 i Lillestrøm, tilbyr en spennende blanding av tyrkisk, italiensk og burgermat. Jeg besøkte restauranten nylig for å prøve menyen deres og fikk også sett på nettsiden deres https://fusiontaste.no/

Atmosfære:

Restauranten har en avslappet og moderne atmosfære med en blanding av bord og benker. De har også en uteservering som er perfekt for varmere dager. Personalet var vennlig og imøtekommende.

Forrett:

Bruschettaen var frisk og smakfull, med perfekt grillede brødskiver toppet med hakkede tomater, basilikum og olivenolje. Det var en lett og forfriskende start på måltidet.

Hovedrett:

Til hovedrett valgte jeg lammecarré. Lammet var perfekt tilberedt, saftig og rosa i midten. Det ble servert med en smakfull saus og et utvalg av grønnsaker. Dette var et utmerket valg for enhver lammeelsker.

Meny:

Menyen på Fusion Taste har et bredt utvalg av retter å velge mellom, noe som gjør den til et flott sted for en gruppe med forskjellige ganer. De har også et godt utvalg av vegetariske og veganske alternativer.

Priser:

Prisene på Fusion Taste er rimelige, og porsjonene er store. Du får god valuta for pengene her.

Anbefaling:

Jeg vil absolutt anbefale Fusion Taste til alle som leter etter en god og rimelig restaurant i Lillestrøm. De tilbyr en unik blanding av mat som er sikker på å tilfredsstille alle.

Noen høydepunkter:

  • Vennlig og imøtekommende personale
  • Avslappet og moderne atmosfære
  • Bredt utvalg av retter å velge mellom
  • Rimelige priser
  • Store porsjoner

Noen forbedringsmuligheter:

  • Utvalget av desserter kunne ha vært større
  • Restauranten kan bli ganske full i travle tider

Totalt sett:

Fusion Taste er et flott sted å spise hvis du leter etter en god og rimelig middag i Lillestrøm. De tilbyr en unik blanding av mat som er sikker på å tilfredsstille alle.

Vurdering:

4 av 5 stjerner

Begrunnelse for oppdatert vurdering:

Bruschettaen var et utmerket tillegg til måltidet, og lammecarréen var enestående. Disse to rettene hevet den generelle matopplevelsen til et nytt nivå.

Anbefaling:

Jeg vil absolutt anbefale Fusion Taste til alle som leter etter en god og rimelig restaurant i Lillestrøm, spesielt hvis du er en fan av bruschetta og lammecarré. De tilbyr en unik blanding av mat som er sikker på å tilfredsstille alle.

Skroll til toppen